Cold Again




Pozdrav blog !
Ajme nemogu vjerovat da je opet pao, pa to nije normalno! Mogla sam se kladit da snjega više ove zime neće bit, i dobro da nisam. Taman sam izvadila tanke stvari iz ormara i spakirala zimske jakne, kad ono... kvragu! Nadam se samo da će se brzo otopit i da ćemo dobit proljeće kakvo zaslužujemo !

Ovih dana imam obaveza na faksu i napokon sam saznala di ću odrađivati praksu... u ministarstvu socijalne politike i mladih !!! Jako sam uzbuđena i mislim da bolje mjesto nisam mogla dobiti. I sami znate da sam se dugo bavila politikom, pogotovo na lokalnoj razini, zatim humanitarnim radom i  pravima mladih tako da mislim da je ovo mjesto ko stvoreno za mene. Jedva čekam da počnem !

Također, pratili ste moje postove i filmiće s ovogodišnjeg Fashion hr.-a, i žao mi je što je završio. Idući je tek na ljeto, opet na Bolu na Braču, pa sam za vas napravila kratki filmić o tome kako je meni i Danijelu bilo prošle godine tamo ! Iskustvo nezaboravno, pogotovo zato što nam je to bio i prvi put na otoku Braču.

Uz ovaj filmić sunca i plaže, ostavljam vas s mislima na toplije vrijeme i ljeto koje nek dođe što prije :)

Pusa,

 Matea








Comments

  1. Ajme, super ti je video...more, sunce...aaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Ja nisam srećom spremila još zimsku robu, ali jedva čekam da je zaguram na dno ormara. I već znam da sad svi jedva čekamo ljeto, a kad dođe ćemo vajnati kako nam je jako vruće. Možda i ja zapalim do Brača tad :))

    ReplyDelete
  3. Ovaj ti je video baš ono..."sve što vole mladi"... Baš ste se našli.

    ReplyDelete
  4. predivno! i video i slika! tako ti dobro stoje kacketi!licis mi na Lany del ray!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno staša... hehehe, a ovo mi svi govore, ja opće ne vidim ni najmanju sličnost :)


      pusaaa

      Delete
  5. find out here b5l69i4z79 luxury replica bags 7a replica bags wholesale d5h53p3g70 replica bags in london go to this website z5l78c9s94 replica bags wholesale hong kong replica bags aaa replica gucci bag k9w90c5n19 replica bags online uae

    ReplyDelete

Post a Comment