Cold Again
Pozdrav blog !
Ajme nemogu vjerovat da je opet pao, pa to nije normalno! Mogla sam se kladit da snjega više ove zime neće bit, i dobro da nisam. Taman sam izvadila tanke stvari iz ormara i spakirala zimske jakne, kad ono... kvragu! Nadam se samo da će se brzo otopit i da ćemo dobit proljeće kakvo zaslužujemo !

Ovih dana imam obaveza na faksu i napokon sam saznala di ću odrađivati praksu... u ministarstvu socijalne politike i mladih !!! Jako sam uzbuđena i mislim da bolje mjesto nisam mogla dobiti. I sami znate da sam se dugo bavila politikom, pogotovo na lokalnoj razini, zatim humanitarnim radom i  pravima mladih tako da mislim da je ovo mjesto ko stvoreno za mene. Jedva čekam da počnem !

Također, pratili ste moje postove i filmiće s ovogodišnjeg Fashion hr.-a, i žao mi je što je završio. Idući je tek na ljeto, opet na Bolu na Braču, pa sam za vas napravila kratki filmić o tome kako je meni i Danijelu bilo prošle godine tamo ! Iskustvo nezaboravno, pogotovo zato što nam je to bio i prvi put na otoku Braču.

Uz ovaj filmić sunca i plaže, ostavljam vas s mislima na toplije vrijeme i ljeto koje nek dođe što prije :)

Pusa,

 Matea
Comments

 1. Ajme, super ti je video...more, sunce...aaaaaaa

  ReplyDelete
 2. Ja nisam srećom spremila još zimsku robu, ali jedva čekam da je zaguram na dno ormara. I već znam da sad svi jedva čekamo ljeto, a kad dođe ćemo vajnati kako nam je jako vruće. Možda i ja zapalim do Brača tad :))

  ReplyDelete
 3. Ovaj ti je video baš ono..."sve što vole mladi"... Baš ste se našli.

  ReplyDelete
 4. predivno! i video i slika! tako ti dobro stoje kacketi!licis mi na Lany del ray!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti puno staša... hehehe, a ovo mi svi govore, ja opće ne vidim ni najmanju sličnost :)


   pusaaa

   Delete

Post a Comment