Amadeus Jeans - proljeće/ljeto 2013




Nedavno je stigla nova kolekcija odjeće i modnih dodataka za proljeće/ljeto 2013 u sve prodavaonice Amadeus Jeansa. I moram vam priznati da sam oduševljena. Cijela ideja inspirirana je mladenačkim izgledom uz više stilova koji se preklapaju. Prvi je tu mornarski stil uz tamno plave boje, majice i veste na prugice koje su neizostavne s dolaskom toplog vremena, a s druge strane uvijek u trendu.
Tu je i ozbiljniji look prikazan kroz jednostavne kombinacije košulja, sakoa, i hlača visokog struka koje se idealno kombiniraju na visoke cipele i neki modni detalj poput nakita.
Zatim imamo boho stil upotpunjen komadima zemljanih tonova, bež, smeđe i kariranog uzorka. Također, marame zanimljivog dizajna i kožne torbe s resama. Izgleda da se takav country/boho stil vraća iz sezone u sezonu i svaki put izgleda sve bolje.






Ovaj sam put za vas izdvojila neke komade iz prodavaonica koji su meni najviše zapeli za oko i za koje mislim da će biti veliki hit ove sezone.  Prva po redu je jednostavna majica sa printom. Izabrala sam bijelu s ilustracijom umjesto natpisa. Ovakvi komadi uvijek se mogu kombinirati ovisno o prilici. Uz fora traperice i tenisice za casual izgled, ali i sa suknjama i ciplelama na visoku petu za izlazak.
Idući predmet su ove izbjeljene traperice, skinny kroja koje bi svaka cura trebala imati u ormaru. Ono što mi se kod ovih iznimno sviđa je fora detralj u obliku cifa na rubovima nogavica. Sljedeći asesoar je ova divna torba s resama koju sam gore već spomenula.  Ovaj manji model torbe idealan je za toplo vrijeme kada sa sobom ne želite nositi ogromnu torbu, a opet morate ponjeti sve nužno. I još pri tome izgledate cool.
Također predmet koji  gore spomenut i izdvojen u mom kolažu je majica na prugice. Plavo bijela kombinacija uvijek je pun pogodak, a ovratnik u crvenoj boji daje poseban štih cijelom izgledu. Nabacite traperice, crveni ruž i štikle, i spremne ste za morski izlazak :)
Uvijek naglašavam da je udobnost na prvom mjestu i uz pravu majicu s kapuljačom to možete postići. Ovaj gornji dio trenirke odličan je za one dane kad vani zahladi, pa morate ponjeti nešto sa sobom da se zaogrnete. Zaboravite veste i svaku kombinaciju upotpunite ovakvom trenirkom u divnoj prljavo rozoj boji.
I zadnje za kraj, komad bez kojeg je proljeće i ljeto nezamislivo - haljina. I to upravo ovakva šarena maxi haljina. Uz velike vrućine zaboravite uske i kratke haljine i priuštite sebi ovako nešto. Osim što ćete se osjećati bolje, ove boje i  aztec uzorak veliki su hit ove sezone.  Takvu haljinu upotpunite nakitom, zavežite kosu i spremne ste za sve ljetne avanture !






Nadam se da ćete i vi isprobati nešto ovakvo i da vam se sviđaju komadi iz kolekcije…
Veliki pozdrav,
Matea



Comments