Moji dnevni rituali / KOZMETIKA AFRODITA


Njega kože najvažnija je beauty rutina u mom životu !
Ako me pratite već neko vrijeme znate da mi je preparativa važnija od dekorative, pogotovo zato što imam jako suhu kožu koja zahtjeva posebnu njegu.



Veliki sam fan KOZMETIKA AFRODITA još od kada sam bila mala :) 
Mama je bila ta koja je uvijek pričala o nježnoj kozmetici iz Slovenije i stalno donosila proizvode u kuću... koristile smo ih zajedno i nije dugo trebalo da se i sama zaljubim u njih.

Afrodite je nedavno izbacila novu SPA liniju i imala sam je priliku isprobati.
Upravo zbog suhe kože tijela, privukla me linija sa arganom... a moram priznati da je i miris bio jedan od faktora zašto sam te proizvode otvorila prve !


Afrodita 100% SPA Organic Argan njegujuće ulje toliko je svestran proizvod da ne znam od kuda početi. Ulja su u mojim rutinama jako važna.. jedino sa njima moja kože dobije svu potrbnu njegu i zadržava vlažnost. Tako ulja koristim i na kosi i na koži.
Ovo ulje namjenjeno je njezi kože, a može se koristiti kao i ulje za masažu .
Nježan gotovo neprimjetan miris olakšava korisštenje ovog proizvoda koji se toliko lijepo razmazuje i upija u kožu.
Ja ga korisitim i na kosi i to prije pranja... Ako sam cijeli dan doma, a navečer mislim prati kosu,
stavit ću par kapljica na nju i tako držati par sati. Na kraju operem kosu šamponom i regeneratorom i ona je toliko mekana da ju ne trebam niti peglati !







Afrodita 100% SPA Organic Argan krema za tuširanje i maska također je onaj proizvod koji možete korisiti na više načina. Bogata i mirisna tekstura zadovoljit će i najizbirljivije ispod tuša.
Proizvod koristite kao tuširalicu koja je bogata i hidratanta, a koja će dati vašoj koži potrebnu njegu, čak i kada se osušite.
Također, proizvod možete korisiti i kao masku. tako što ćete ga namazati u debljem sloju, ostaviti da djeluje 3 minute i zatim isprati !


Afrodita 100% SPA Organic Argan bogat balzam za tijelo jedan je od onih proizvoda koje jednom kad probate, nećete moći bez njih !
Kao što mu ime kaže, balzam za tijelo bogate i guste teksture i divnog mirisa koji će i najsušu kožu dovesti u red . Ja sam ovim proizvodom opčinjena.
Iako često naginjem hidratantnim losionima, ovaj me je spasio u hladnim mjesecima.
Citirat ću opis proizvoda sa Afrodita stranice :

"Proizvod sa njegujućom snagom ekološkog arganova ulja! Svojim posebnim djelovanjem potiče proces regeneracije stanica kože, a ekološki kakao maslac s visokim sadržajem vitamina E djeluje antioksidativno, štiti kožu od isušivanja i tako osigurava trenutke savršene ugode. Posebno je pogodan za suhu kožu. ''


Ako pak ipak želite nešto laganije za tijelo moja preporuka je ZEN RITUALS hidratantni losion za tijelo. Molim vas pomirišite ovaj proizvod prvi puta kad budete u trgovini i molim vas priuštite si ga kao sljedeću mazalicu !
Ja sam svoj već gotovo potrošila i znam da ću ga kupovati i dalje :)











Nadam se da sam vas sa ovim člankom inspirirala da odete u shopping... hehehe
Ako ništa drugo, molim vas čuvajte i njegujte svoju kožu, pogotovo u toplim mjesecima koji stižu !



Photo : Maša Zibar
Powered by : KOZMETIKA AFRODITA



Pusa,

M.



Comments