MiSHU Designs




Ovoga puta želim vam predstaviti mladu dizajnericu iz Rijeke, Maju Molnar koja stoji iza brenda MiSHU Designs. Za ljeto i ovo nadolazeće toplo vrijeme, predstavila nam se kolekcijom naziva Pop-tastic Neon koja se sastoji od kupaćih kostima, tajica i haljina, koje su savršeno ukomponirane u pop art stil sa neonskim bojama i uzorcima stripova ! Jednostavno ne možemo odoljeti ovim komadima koji viču : LJETO ! :)



Kao model za ovu ljetnu kolekciju odabrana je prekrasna Nea Dune koja se svojim izgledom i stilom odlično uklopila u samu priču ! Fotografiju je radila Karmen Poznić iz studija Oblak photography koja je zaslužna za ovaj energični ali i kreativni lookbook !

Svi komadi iz ove kolekcije rađeni su od kvalitetnih materijala, a dizajnerica je radila cijelu grafiku i sve uzorke koje možemo naći na modelima, dok je ime cijele kolekcije prepušteno njezinim Facebook fanovima.




Cijela kolekcija je limitirana, i svaki se model izdaje u samo 10 primjeraka.
Također, dizajnerica je dala svojim kupcima priliku da sami kreiraju svoje MiSHU komade i tako ih učine unikatnima. Mogu tražiti druge boje, prijenos printa sa haljine na kupaći, i još različitih varijanti.



MiSHU odjeća ima iza sebe i međunarodni uspijeh, pa se tako modeli najviše prodaju u SAD-u, posebice Miami i New York, a sam uzlet cijelog brenda možemo zahvaliti njihovom prvom proizvodu, neobičnim tajicama !
Već je prva kolekcija naziva ''Electric Moonlight'' probudila veliko zanimanje i tako utabala put svim idućim idejama i dizajnu koji s nestrpljenjem očekujemo :)

Sve informacije i ostatak kolekcije možete pogledati na:



Nadam se da će i vas zaluditi ova kolekcija, i da ćete naći nešto za sebe !

Pusa,

Matea

Comments