5 Years

Danas je jako poseban dan <3 Moja i Danijelova 5. godišnjica <3
Nemogu vjerovati da je toliko vremena prošlo od kad smo se prvi puta upoznali... i prohodali, hehehe :)
Kada pogledam unatrag, mislim da se ni nemogu sjetiti svog života prije njega, bila sam '' dete '' hehehe... tek navršila 18 godina... i nisam bila spremna za vezu, i nisam bila spremna na bilo šta... a opet se dogodilo...  i počelo je moje najbolje vrijeme !!!
Nemogu vjerovati koliko smo toga prošli zajedno, koliko smo proputovali, koliko smo doživjeli... kada se sve zbroji, bilo je predivnih trenutaka, sretnih dana... sve u svemu više sreće nego tuge.... ali i tu tugu smo prošli. Imam osjećaj da nam je u tih 5 godina život natovario toliko gluposti, gubitaka, teških stvari... i uopće ne mislim na svađe koje postoje u vezi... mislim na one životne stvari! Bolesti, nesreće, smrti i gubitke najdražih.... ali ostali smo stajati... i još uvijek stojimo... znam da će tako biti uvijek !
Znam da ću se ja truditi... a u njega ne sumnjam ni najmanje !
Znam da će doći bolje vrijeme, znam da će prijatelji koje imamo ostati tu... i znam da nemogu sebe zamisliti bez njega !

Danijel volim te i hvala što si tu ! Sjećaš se kako smo neki dan pričali o bezuvjetnoj ljubavi, pa si pitao šta je to.... objašnjavala sam ti na primjeru djeteta i roditelja... a odgovor je bio tako blizu... Danijel ti si mene uvijek bezuvjetno volio... razmisli malo.... jesi <3






Comments

  1. Neka vam je srećna godišnjica i da ih bude još mnogo.

    ReplyDelete
  2. Sretna godisnjica golupcici :)
    Sve naj naj od srca vam zelim!!! Sad samo cekam kad ces javit datum vjencanja ;)
    Pusaaaaaa
    <3 <3 <3

    ReplyDelete

Post a Comment