Perwoll Fashion hr - Day 2

Pozdrav blog :)
Evo da i ja napokon napišem izvještaj od četvrtka, od druge večeri Fashion hr-a :)
Ovaj put sam išla sa svojim prijeteljem Sinišom, hehehe i odlično smo se proveli !
Prvi koj isu izlagali bili su I-GLE i moram priznati da me takav minimalizam s rupama, oduševio... naravno da nije odjeća koju bih inače nosila, ali sama ideja je super !
Druga po redu bila je Ivana Barač, super mi je ideja crne boje koja prevladava na većini komada, ali moram priznati da mi se duljina haljinica i suknji ( minica ) stvarno nije svidjela. Cijela kolekcija bila je izrazito sexy, a materijali su me oduševili !
Pravo iznenađenje večeri i revija kojoj sam se najviše veselila bila je Pavla Aleksić. Ova mlada dizajnerica doslovno je sve ostavila bez daha! Kaputići, pelerine, hlaće i haljine... ma san snova. Sve prikazano u nekom drugom vremenu, moram priznat da me cijela kolekcija asocirala na detektivski look, tipa inspektor Crusoe, čak i na Bondove filmove ! Opet govorim, ali pred ovom djevojkom je divna budućnost... i još nešto... mislila sam da su bijele cipele oduvijek bile grozne, ali ona me razuvjerila :)
Zatim su na redu bili Saša Hortig i Petra Vuletić. Cijela ideja futurizma, divlja šminka i frizure, jako mi se svidjelo ! Bijele Marte bile su pun pogodak na sve njihove kombinacije :)
I za kraj je ostao Ivica Skoko... oduvijek su mi se sviđale njegove svećane haljine, šljokice, čipka i dijamantići... no moram priznati da je na nekim komadima u ovoj kolekciji stvarno bio na rubu kiča !
Da nije bilo frizura i šminke tipa '' lady gaga'' i cijelog nekog vamp štiha, nebi baš bila zadovoljna revijom...
Ali zapikirala sam si jednu bež sirena haljinu <3


Siniša & ja 




I- GLE



Ivana Barač


Pavla Aleksić


Saša Hortig & Petra Vuletić


Ivica Skoko









To bi bilo to od slikica, neke su lošije kvalitete, ali stvarno je teško dobro slikati na revijama i u tom mraku :)
Pogotovo ak vam fotić nije bogzna kaj :)


Za kraj, opet kratki filmić o toj večeri !!!
Hvala DANIJEL <3








Comments