Work Out Time

Hey !!!
Nadam se da ne provodite nedjelju u krevetu, već radite nešto aktivno. Ja sam našla vremena za vježbanje, hehehehe... umjesto da se odmorim za radni tjedan, ja ovako skupljam energiju :) Lily mi jako smeta.. i to je uvijek tako kad vježbam... zamislite samo pokušaje trbušnjaka, a da vam pas sjedi na trbuhu i svaki put kad se dignete pokušava uvalit jezik u usta, hehehehe !!!
Maloprije sam jela i nemogu vjerovat šta sam sve uspjela strpat u sebe, brijem da je svaki dan sve gore što se količine hrane tiče... a kilaža ista! Znam da će mnogi reći šta ova priča, budi sretna da si takva, uživaj i jedi kaj možeš dok možeš... ali meni stvarno to nije tako. Voljela bi se zdebljat par kila i bila bi si super :)
A najjača stvar od svega mi je što ljudi uvijek pišu članke, izmišljaju proizvode i drže predavanja i vježbe o tome kako smršaviti... niko u toj priči ne misli na nas koji pokušavamo dobiti koju kilu.
Moja genetika u obitelji je takva da smo mršaviji, i dosta dobro se hranimo doma, ali svi jako puno jedemo i volimo jesti. Moja prehrana nije uvijek najzdravija, ali je jako jako raznovrsna. 
Mislim da bi ova recesija trebala ići u korist zdravlja svakome, jel mislim da svi jedemo više variva i čušpajze, hehehehe... uglavnom, prešla sam na drugu temu :) ... htjela sam reći da ja inače ne jedem slatko uopće, ni najmanje, ni u 'one' dane , hehehe... i mislim da je to jedan od razloga 'ne debljanja'... i također, ovisna sam o povrću, znači svaki dan moram pojesti nešto, bar neku salatu, što ne znači da bi mogla živjeti samo od toga.... kak se često znam ulovit da kažem :  JE*** ŽIVOT bez kulena i špeka !!! :)








Ugodnu nedjelju vam želim...

Pusa,

M.




Comments

  1. Vježbanje također pomaže u dobivanju kilaže, naime mišićno je tkivo teže od masnoga, tako da možeš dobiti koju kilu nabijanjem mišića (iako ćeš izgledati poprilično isto, ali s kvalitetnijim "mesom")...
    Ja se isto godinama nisam mogla udebljati, ali nakon dvoje djece sam došla do 54 kg. Naravno, svaki dan čujem : kak si mršavaaaaa... Ali boli me briga, vježbam, jedem i zdrava sam. Uostalom, nisi uopće mršava, nego si taman! ;) Ilina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tatalno potpisujem <3

      Ali fakat jesi taman, hehehe :)


      pusaaaaa

      Delete
  2. U svakom slučaju, bolje se pokušavati udebljati nego smršavjeti.. Meni suzdržavanje baš i ne ide. Trebala sam se roditi kao mršavica :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi plus jedan :))))


      P.S. Ja obozavam pilates vezbe isto.

      Delete
  3. Ajde cure ne zezajte :)
    Ja to gledam isto ko ono s kosom, ona cura koja ima ravnu bi htjela kovrčavu i obrnuto.... :)

    I bez obzira na ove stvari, meni ste obadve <3 <3 <3

    pusaa

    ReplyDelete

Post a Comment