Isprobala sam losion za samotamnjenjeStiglo nam je ono vrijeme u godini kada svi želimo izgledati tamno i preplanulo.
S prvom pojavom sunca , kopamo po ormarima i tražimo odjeću kratkih rukava, međutim noge i ruke su još uvijek 'bijele' od zime :)

Ja sam osoba koja se sunca jako boji i češto ga izbjegavam... i zbog zdravlja kože, ali i zbog njegovog štetnog utjecaja koji je svake godine sve jači !

Nikad nisam posezala sa proizvodima za samotamnjenje, međutim sada kada je Afrodita 
izbacila liniju Hello Summer, morala sam ju ispobati...
Priznajem dosadno mi je doma ( tj imam višak vremena :) , a i kada sam proizvode pokazala na svom InstaStory-u puno vas je tražilo da ispobam i javljam dojmove !

Upravo sam to ovaj tjedan i napravila :)

1)  Hello, Summer self tanning face and body lotion !

Losion za lice i tijelo za samotamnjenje i postupno postizanje preplanulog tena

Kompleksom za samotamnjenje od 100 % prirodnog podrijetla i bez izlaganja UV zrakama 
koži daje zdrav blistav izgled i osigurava ujednačen dugotrajan ten.
100 % prirodni kompleks za samotamnjenje.

Kompleks za samotamnjenje prirodnog podrijetla, sastavljen od DHA-a i eritruloze. Riječ je o šećeru prirodnog podrijetla koji omogućuje preplanuli izgled na potpuno prirodan način; nakon nanošenja dolazi do reakcije s prirodno prisutnim aminokiselinama u koži, čime se trenutačno postiže njezin preplanuli izgled.

Sve sastojke ovog proizvoda možete vidjeti na Afrodita Webshopu !

Prije korištenja proizvoda morate napraviti piling cijelog tijela. Na taj način uklonit ćete sve odumrle stanice kože i na taj način ujednačiti boju koja će se razviti nakon stavljanja proizvoda.

Nakon piling potrebno je sa tonikom namazati koljena, laktove i sve dijelove tijela koji su inaće suhi kako se boja tamo ne bi prejako primila.


TIP: moj savjet je da nakon nanošenja pažljivo perete dlanove u vodi, jer će voda poprskati podlaktice i tako ćete dobiti nepotrebne mrlje ( za više info, vidi YouTube video ).
Bolje je možda ruke oprati u posudi nego pod mlazom vode.Iako piše da se boja razvije kroz nekoliko sati, ja sam najveću promjenu vidjela tek ujutro idući dan Moram reći kako boja nema nikakav neugodan miris ( dapače, miriši po mangu ) i za sada nigdsje na tijelu nemam mrlje... osim ovih na podlakticama koje su moja greška !


 Na fotografijama iznad možete vidjeti rezultat nakon samo jednog nanošenja.
Namjerno sam ostavila jednu nogu 'bijelu' da možete vidjeti razliku.Sa kamerom se dosta teško razlika vidi, ali uživo rezultat je WOW !
Također, na mom YouTube kanalu pogledajte video cijelog proceasa, a u idućem videima pokazat ću vam kako boja napreduje :)
U novoj kolekciji Afrodita Hello Summer možete pronaći i maglicu za tijelo, pjenu za čišćenje i marmeladu koja ubrzava proces tamnjenja .

Moj prvi susret sa sredstvom za samotamnjenje prošao je odlično !
Ako pažljivo pratite sve upute i ravnomjerno nanesete proizvod, problema ne bi trebalo biti .
Zapamtite samo moj tip za dlanove :)

Ako netko od vas ovo isproba, obavezno mi javite.
Sretno tamnjenje vam želim !
Comments