Isprobala sam losion za samotamnjenje



Stiglo nam je ono vrijeme u godini kada svi želimo izgledati tamno i preplanulo.
S prvom pojavom sunca , kopamo po ormarima i tražimo odjeću kratkih rukava, međutim noge i ruke su još uvijek 'bijele' od zime :)

Ja sam osoba koja se sunca jako boji i češto ga izbjegavam... i zbog zdravlja kože, ali i zbog njegovog štetnog utjecaja koji je svake godine sve jači !

Nikad nisam posezala sa proizvodima za samotamnjenje, međutim sada kada je Afrodita 
izbacila liniju Hello Summer, morala sam ju ispobati...
Priznajem dosadno mi je doma ( tj imam višak vremena :) , a i kada sam proizvode pokazala na svom InstaStory-u puno vas je tražilo da ispobam i javljam dojmove !

Upravo sam to ovaj tjedan i napravila :)





1)  Hello, Summer self tanning face and body lotion !

Losion za lice i tijelo za samotamnjenje i postupno postizanje preplanulog tena

Kompleksom za samotamnjenje od 100 % prirodnog podrijetla i bez izlaganja UV zrakama 
koži daje zdrav blistav izgled i osigurava ujednačen dugotrajan ten.
100 % prirodni kompleks za samotamnjenje.

Kompleks za samotamnjenje prirodnog podrijetla, sastavljen od DHA-a i eritruloze. Riječ je o šećeru prirodnog podrijetla koji omogućuje preplanuli izgled na potpuno prirodan način; nakon nanošenja dolazi do reakcije s prirodno prisutnim aminokiselinama u koži, čime se trenutačno postiže njezin preplanuli izgled.

Sve sastojke ovog proizvoda možete vidjeti na Afrodita Webshopu !





Prije korištenja proizvoda morate napraviti piling cijelog tijela. Na taj način uklonit ćete sve odumrle stanice kože i na taj način ujednačiti boju koja će se razviti nakon stavljanja proizvoda.

Nakon piling potrebno je sa tonikom namazati koljena, laktove i sve dijelove tijela koji su inaće suhi kako se boja tamo ne bi prejako primila.


TIP: moj savjet je da nakon nanošenja pažljivo perete dlanove u vodi, jer će voda poprskati podlaktice i tako ćete dobiti nepotrebne mrlje ( za više info, vidi YouTube video ).
Bolje je možda ruke oprati u posudi nego pod mlazom vode.



Iako piše da se boja razvije kroz nekoliko sati, ja sam najveću promjenu vidjela tek ujutro idući dan Moram reći kako boja nema nikakav neugodan miris ( dapače, miriši po mangu ) i za sada nigdsje na tijelu nemam mrlje... osim ovih na podlakticama koje su moja greška !


 



Na fotografijama iznad možete vidjeti rezultat nakon samo jednog nanošenja.
Namjerno sam ostavila jednu nogu 'bijelu' da možete vidjeti razliku.Sa kamerom se dosta teško razlika vidi, ali uživo rezultat je WOW !
Također, na mom YouTube kanalu pogledajte video cijelog proceasa, a u idućem videima pokazat ću vam kako boja napreduje :)
U novoj kolekciji Afrodita Hello Summer možete pronaći i maglicu za tijelo, pjenu za čišćenje i marmeladu koja ubrzava proces tamnjenja .





Moj prvi susret sa sredstvom za samotamnjenje prošao je odlično !
Ako pažljivo pratite sve upute i ravnomjerno nanesete proizvod, problema ne bi trebalo biti .
Zapamtite samo moj tip za dlanove :)

Ako netko od vas ovo isproba, obavezno mi javite.
Sretno tamnjenje vam želim !




Comments