Ove serije morate pogledati !



Svi koji me prate na Instagramu vjerojatno već znaju da sam velika zaljubljenica u HBO serije i filmove, 
a pogotovo dokumentarce. Stoga sam vam složila kratku listu preporuka meni najdražih HBO sadržaja!



1. Autsajder

Serija koju trenutno gledam i preporučila bih ju svim ljubiteljima krimića. Prenapeta dramska serija napravljena po knjizi Stephena Kinga u kojoj se istražuje jezivo, misteriozno ubojsvo 11-godišnjeg dječaka. Nema šanse da pretpostavite kako će završiti, tako da nam ne preostaje drugo nego pogledati seriju do kraja!


2. Silicijska dolina
Jako zabavna serija za sve koji se žele dobro nasmijati i opustiti. Zanimljiva priča o „nerdovima“ koji pokreću svoju startup tvrtku, tako da je definitivno stvorena za sve nas obožavatelje interneta i tehnologije! 


3. Oštri predmeti
Brutalan triler snimljen po knjizi moje najdraže spisateljice Gillian Flynn, koja je također napisala Gone Girl i Dark Places. Radi se o novinarki koja se vraća u svoj rodni grad kako bi izvještavala o ubojstvima dviju mladih djevojaka, pritom otkrivajući i skrivene dijelove svoje prošlosti.


4. Preljub
Jedna od onih „serija za cure“. Priča puna drame, emocija i nepredvidivih situacija. Ako tražite pravu stvar za binganje, ovo je nešto što morate početi gledati! 


5. Male laži
Još jedna „ženska“ serija.  Riječ je o zabavnoj priči punoj crnog humora, a radnja prati naizgled savršene živote triju majki, čiji put kroz razvoj priče vodi i do ubojstva. Za sve ljubiteljice napetih serija, definitivno preporučujem ovu!





6. Vogue: Kroz oči urednika
Dokumentarac koji moraju pogledati svi ljubitelji mode! Uključuje zanimljive intervjue s nekima od njegovih najpoznatijih modnih urednika, kao i nekima od najpoznatijih lica Voguea. Definitivno jedan od najzanimljivijih pogleda na promjene u društvu, modi, kulturi i umjetnosti sve od pokretanja časopisa 1892. godine pa sve do danas.


7. Najdraža mrtva mama
Jedan od onih dokumentaraca koji kad pogledate, više nećete moći prestati razmišljati o njemu. Priča o misterioznom slučaju Dee Dee i Gypsy Rose Blanchard, zlostavljanju djeteta i psihičkoj bolesti te jezivom ubojstvu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Uz stvarne policijske snimke, medicinsku dokumentaciju i zatvorski pristup Gypsy Rose slika „života iz bajke“ kristalizira se u pravu životnu horor priču.


8. Nešto nije u redu s tetom Diane
Još jedan od dokumentaraca o kojima ćete razmišljati danima nakon što ga pogledate! Priča o prometnoj nesreći  u kojoj su poginuli svi osim njezinog petogodišnjeg sina, a koja se dogodila nakon što je Diane Schuler 2009. godine 3 kilometra vozila u krivom smjeru. Autopsija je pokazala da je nedugo prije nesreće Diane popila 10 čašica vodke i pušila marihuanu. No, zašto se to dogodilo i što se stvarno dogodilo... Pokušajte otkriti sami. 



Imate li vi svoje favorite na HBO? Veselim se i vašim prijedlozima!


Comments