Televizor koji treba svakom domu !Kroz godine posla, doma su me znali dočekati različiti paketi. Međutim, paket veličine mene još nikada, tako da sam se prošli tjedan pošteno iznenadila!

U ogromnom paketu dočekao me prekrasan Philips TV 65PUS7354 iz Performance serije. Svi koji me pratite znate da se uvijek veselim isprobavati nove stvari, pa sam jedva dočekala i da postavimo moj novi televizor. 

Prije svega, moram reći da je televizor prekrasan i da se savršeno uklopio u stan! 
Uz zaslon 4K Ultra HD LED i rezoluciju 3849 x 2160, dijagonalu zaslona 164 cm malo je reći da je slika bila briljantna. Ne mogu vam opisati koliko su svaka scena i svaka boja kristalno jasne! 
Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologije pružaju realističnu sliku i u potpunosti jasan, detaljan zvuk tako da ćete imati dojam da se radnja vaše omiljene serije ili filma događa baš tu ispred vas. 
Ili u najmanju ruku, da ste u kinu. 


A kao da već to nije dovoljno, duž televizora krije se Ambilight tehnologija – pametne LED diode koje boje na zaslonu emitiraju na zidove. Slika izgleda još dublje i veće nego što zaista jest, a ono što se meni posebno svidjelo je i što svjetla mogu pratiti glazbu (kao što ste mogli vidjeti u mom videu). Također, ako se samo želite opustiti, možete ih namjestiti da budu opuštajuća ili ih potpuno ugasiti. 

Još jedna stvar koja me oduševila je i to što na daljinskom možete jednom tipkom jednostavno upaliti Netflix – savršeno za naporne dane kada vam se ništa ne da i samo želite leći i opustiti se, odmah. 

U istom su me paketu dočekale i Philips bežične slušalice SHD8800 uz koje možete uživati u kristalno čistom zvuku najdraže pjesme u cijeloj kući, čak do udaljenosti od 30 metara. 
A znate što je najbolje? Automatski se uključuju i isključuju čim ih stavite, odnosno skinete s ušiju kako bi za vas mogle raditi preko 20 sati! Ne znam kako vi, ali ja sam se zaljubila u ove tehnologije i jedva čekam pogledati filmove i serije sa svog popisa. Imate li kakve prijedloge što bih trebala iduće gledati na novom Philips televizoru?
Photo: Danijel Antolić
Powered by: Philips


Comments

  1. Original homeowners of Mori Seiki CNC machines receive 24/7 assist by way of their hotline. In a case of wanted spare parts, they carry over 50,000 parts in their Dallas, HOME SECURITY CAMERAS TX facility, and are ready to ship inside 24 hours. DMG Mori strongly encourages proper preventative upkeep measures and schooling at their DMG Mori academy. CNC vertical boring mills or vertical turning lathes, make or boreholes in a vertical course.

    ReplyDelete

Post a Comment