Televizor koji treba svakom domu !



Kroz godine posla, doma su me znali dočekati različiti paketi. Međutim, paket veličine mene još nikada, tako da sam se prošli tjedan pošteno iznenadila!

U ogromnom paketu dočekao me prekrasan Philips TV 65PUS7354 iz Performance serije. Svi koji me pratite znate da se uvijek veselim isprobavati nove stvari, pa sam jedva dočekala i da postavimo moj novi televizor. 

Prije svega, moram reći da je televizor prekrasan i da se savršeno uklopio u stan! 
Uz zaslon 4K Ultra HD LED i rezoluciju 3849 x 2160, dijagonalu zaslona 164 cm malo je reći da je slika bila briljantna. Ne mogu vam opisati koliko su svaka scena i svaka boja kristalno jasne! 
Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologije pružaju realističnu sliku i u potpunosti jasan, detaljan zvuk tako da ćete imati dojam da se radnja vaše omiljene serije ili filma događa baš tu ispred vas. 
Ili u najmanju ruku, da ste u kinu. 






A kao da već to nije dovoljno, duž televizora krije se Ambilight tehnologija – pametne LED diode koje boje na zaslonu emitiraju na zidove. Slika izgleda još dublje i veće nego što zaista jest, a ono što se meni posebno svidjelo je i što svjetla mogu pratiti glazbu (kao što ste mogli vidjeti u mom videu). Također, ako se samo želite opustiti, možete ih namjestiti da budu opuštajuća ili ih potpuno ugasiti. 

Još jedna stvar koja me oduševila je i to što na daljinskom možete jednom tipkom jednostavno upaliti Netflix – savršeno za naporne dane kada vam se ništa ne da i samo želite leći i opustiti se, odmah. 





U istom su me paketu dočekale i Philips bežične slušalice SHD8800 uz koje možete uživati u kristalno čistom zvuku najdraže pjesme u cijeloj kući, čak do udaljenosti od 30 metara. 
A znate što je najbolje? Automatski se uključuju i isključuju čim ih stavite, odnosno skinete s ušiju kako bi za vas mogle raditi preko 20 sati! 



Ne znam kako vi, ali ja sam se zaljubila u ove tehnologije i jedva čekam pogledati filmove i serije sa svog popisa. Imate li kakve prijedloge što bih trebala iduće gledati na novom Philips televizoru?








Photo: Danijel Antolić
Powered by: Philips


Comments