Dizajnerski shopping vodič




Osim jeseni , najdraže godišnje doba za odijevanje je definitivno proljeće. Napokon smo skinuli teške i debele slojeve sa sebe i sada je vrijeme za nešto lagano.

U Roses Designer Outletu izabrala sam meni najdraže komade za proljeće i napravila dva stylinga ! Nadam se da ćete ostati inspirirani, ali isto tako navratiti u Outlet da nađete nešto za sebe.

Prvi styling ovaj je divan Fracomina komplet u plavo bijeloj bolji. Romantični volani, falde i rub od čipke sve je što možete obući i izgledati odlično. Volim komplete jer su jednostavni za kombiniranje i potrebno vam je svega par detalja da zaokružite cijeli styling. 
A za hladnije dane, obucite na sebe traper jaknu i tako uživajte u proljeću.











Drugi styling su neutalne boje proljeća.... asocijacije na ovo godišnje doba ne moraju uvijek biti vesele i pastelne boje... nekad igrajte na sigurno !

Ja sam izabrala ovu divnu Vero Moda crnu košulju visoke kragne, sa mašnom oko vrata kao detaljem.  Marx suknja u bež boji sa čipkom razblažila je crnu boju, a divna smeđa torba prilagodila je ovaj outfit i za posao. U nju stane sve što će vam trebati.

Ali ništa na proljeće ne prolazi bez sunčanih naočala.. ovaj crni cat eye model iz Retro Jeans-a je sve što vam treba da zaštitite oči , ali i izgledate dobro cijelu sezonu :)














Retro Jeans , crne sunčane naočale - 169kn
Retro Jeans , traper jakna - 629kn, sada 359kn
Fracomina XYZ plavo bijela bluza- 769kn, sada 538,30kn
Fracomina XYZ plavo bijela suknja- 959kn, sada 671,30kn
 Parfois smeđa torba - 280kn, sada 168kn
MARX bež suknja- 279kn, sada 195,30kn
Vero Moda crna košulja- 239kn, sada 167,30kn





Photo: Danijel Antolić
Powered by : Roses Designer Outlet ( sponzorirana objava )



Comments