Vichy Mineral 89



Ako pratite moje društvene mreže, onda ste ovaj proizvod već vidjeli, i znate koliko ga volim !
Danas ću vam reći malo više o toj ljubavi <3





Od kada znam za sebe, moja koža lica je izrazito suha. Masne kreme i ulja rijetko su mi odgovarale i uvijek sam se vraćala onim hidratantim. Moram priznati da mi samo krema nije bila dovoljna, iako sam onaj tip koji ju koristi više puta dnevno. Ako nosim make up ( uvijek stavim kremu prvo ), ali i tokom dana ju ''mazuckam'' i stalno mi je pri ruci.


Vichy je nedavno lansirao novi proizvod naziva Mineral 89 i bila sam jedna od onih koja ga je isprobala odmah nakon što je izašao. 
Većina nas uvijek je skeptična kada izlazi novi proizvod, pogotovo ako se radi o novoj formuli i nečem što nisamo navikli koristiti. I ja sam bila jedna od skeptika dok nisam osjetila ovaj proizvod na svojoj koži.






Vichy Mineral 89 je booster za snažniju i puniju kožu. Osim što sadrži samo 11 sastojaka, ovaj proizvod i štiti od ''gradskih utjecaja'' kao što su zagađenje, stres i umor, a pritom hidratizira vašu kožu baš onoliko koliko treba.

Ovaj dnevni booster nanosim na svoju kožu kao prvi korak u njezi i lagano se uvukao u moju svakodnevnu rutinu. Brzo se upija, mala količina je dovoljna za cijelo lice i vrat, a koža je već nakon prvog korištenja mekana i glatka.



Nedavno sam za vas snimila i video na mom Youtube kanalu gdje možete saznati više o ovom proizvodu, tako da pogledajte obavezno :



Također, bila sam i prisutna na eventu gdje se predstavljao Vichy Mineral 89 i mislim da mi je ovo bio najdraži event ikad ! Zajedno sa kolegicama blogericama krenula sam u Sloveniju i u Postojnskoj jami doživjela nešto posebno.. mini vlog sa eventa pogledajte ovdje :


Ako je netko od vas probao ovaj proizvod , pišite mi vaša iskustva. 
Ja sam za sada veoma zadovoljna i vjerojatno ću Mineral 89 ubaciti u svoje favorite za proljeće !




Photo: Danijel Antolić
Powered by : Vichy



Pusa,

M.


Comments

  1. I will definitely have to give that product a try!

    Lauren,
    http://www.atouchofsoutherngrace.com

    ReplyDelete

Post a Comment