Kako počinjem svoj dan?
Vjerujem da ste sto puta čuli da je doručak najvažniji obrok u danu.. i to je istina. 
Danas ću vam ispričati svoju priču i dati vam neke savjete kako da vam dan počne i završi najbolje moguće!
Energija je ono što nas pokreće i što nam daje snagu da izdržimo sve što nam život stavi ispred nas. Iako ja svoje energije imam i viška, hehehe, nekad se ona gubi brže nego što očekujem. 
Biti blogger i youtuber od mene zahtijeva da radim i do 12 sati dnevno.. i to nije lako. 
Volim svoj posao više nego išta drugo, ali nekad mi treba motivacija, odmor, treba mi energija. 

Svakodnevna slikanja, snimanja i trčanje okolo teret su za moj organizam, i na kraju dana za moje zdravlje. Zato mi je bitno što tokom dana jedem, a nekad i što nosim u torbi.

Nedavno sam otkrila ove nove Nestle Fitness žitarice s cjelovitim zrnom pšenice i zobi koje su postale moja ranojutarnja rutina. Ne samo što su divnog okusa, već mi daju tu energiju za početak dana. 
Moj su favorit ove Nestle Fitness žitarice sa čokoladom, koje gotovo uvijek jedem sa borovnicama. Umjesto mlijeka biram jogurt, i moj organizam je spreman za sve zadatke koje mi dan nameće.
A pošto cijelu kutiju ne mogu uvijek imati pored sebe, biram ovu Nestle Fitness pločicu. 
Ako živite u pokretu kao i ja, pronađite svoju alternativu i brinite o tome što unosite u svoj organizam. Može biti u varijanti deserta, ali vodite računa o tome da je ukusno, da je zdravo i da ćete tim obrokom doslovno razvaliti svoj dan :)


@NestleFitnessHrvatska #energijazatvojajutra #mojajutra #nastavidaljeRecite mi kako vi započinjete svoje jutro i jeste li već probali nove Nestle Fitness žitarice?
Photo : Privatna arhiva
    Tea Dalić

Powered by : Nestle Fitness

Pusa,

M.

Comments