Svaki dan novi outfit?



Barem jednom dnevno dobijem upit od djevojaka, o tome kako da počnu pisati modni blog !

Neke od njih ne kuže tehnički dio, neke su sramežljive za naslikavanje po cesti, ali većinu brine hoće li imati dovoljno odjeće za svakodnevni update na svome blogu.
Sve je to veoma jasno i razumljivo, i prva smatram da izbor odjevnih predmeta mora biti veći, ali da vam treba tona robe, i to stalno nove- apsolutno NE !

Moj ormar je ogroman, ali odjeće nemam za bacanje, kako većina misli. Iako da pitate moju mamu, rekla bi vam da moja roba zauzima cijeli stan.

Da biste otvorili modni blog, pretpostavljam da ste kreativna osoba, da volite eksperimentirati i da naposljetku volite modu. Baš iz tih razloga ne postoji potreba za stalnim kupovanjem novih stvari, zaboga, niste modni portal, već blog osobnog stila gdje ljudima pokazujete kako iskombinirati odjevne predmete, i dajte im ideju za slaganje outfita od komada koje imaju u ormaru... a nemaju svi posljednje trendove, zar ne?

Da ne ispadne da ja slikam i nosim samo stvari koje sam kupila u osnovnoj školi  ( iako ćete u nastavku vidjeti da ima i takvih ), reći ću vam kako izgleda moj ormar...
PRENAKRCAN je PIZDARIjAMA !

I to ne zato što kupujem svaki dan, nego zato što sam HOARDER ( čitaj sakupljač ) i zato što se za odjeću vežem više nego za ljude, hehehe... ustvari nije smješno.
Zato nije ni čudo da u ormaru imam štrample koje sam nosila ko djete, ili preseljačku haljinu u kojoj sam se prvi puta napila... idijot sam, znam, ali vjerujem da i među vama postoji neka duša koja se teško odriče robice :)


Tako često nađem mamu na podu moje sobe, koja je samoinicijativno složila 5 hrpi iz mog ormara. 

Hrpa broj 1 je za ''male curice iz familije'' ( uzmite u obzir da takve ne postoje, da je najmlađa mamino godište, i pitaj boga kome ona tu hrpu nosi ).

Hrpa broj 2 je ''roba za podrum'', jer kako mama kaže, to je roba koja se ne nosi trenutno, a nije za bacit. Tako moje haljine završe u podrumu, pojedu ih moljci, štakori i druge živine koje dolje obitavaju, ali glavno da u mom ormaru ima mjesta. Hvala mama.

Hrpa broj 3 su ''premale stvari''. Znam da vam je teško povjerovat, ali čak i ja mogu prerasti svoju robu, iako sam visine kao u 5 razredu pučke škole :) Na toj hrpi mama postaje sentimentalna i tu robu sprema sebi u ormar da ju čuva.

Hrpa broj 4 je ''roba za bacit''. Neznam koji su mamini kriteriji za bacanje, i baš zato se te hrpe najviše bojim. Često to bude odjeća koja njoj nije lijepa, pa zašto da ju imam, kad se može bacit, kaj ne?

I zadnja hrpa, tj. hrpica su dvije majice i jedne traperice koje mogu ostati. HVALA MAMA !

I često me podmiti time da će mi kupit nove stvari zato što je sve ostalo maknula. I taman kada treba ić u shopping, roba se opet magično nagomila u ormaru, a mama kaže:
''Tea dete drago, dok si ne složiš ormar, nebuš niš dobila.''


PAS MATER i začaranom krugu ... zato cure, samo hrabro i držite mamu dalje od ormara :)



Pusa,
M.

Comments

  1. Tako dobro i duhovito pišeš da bi trebala imati kolumnu u nekom časopisu!

    ReplyDelete
  2. Znači sve mame su iste definitivno! :)

    Piši ovakve stvari češće stvarno imaš dara :*

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A jesam se nasmijala dok sam čitala :D Izgleda da nisam jedina koja se veže za neku određenu stvar iz ormara,a prkatički ju ni ne nosim :D evo na primjer imam jednu majicu još iz drugog srednje,puna je rupa i sva nekako šugava,ali mi je omiljena pa sad stoji u ormaru na svom počasnom mjestu :D.I da imam sreće što mi mama ne gleda u ormar nego mene samu potjera da ga idem spremat i pravit ''hrpice'' :D

      Delete
  4. Super post, bas smijesan! Imas pravo, i ja skupljam! Treba mi cijeli jedan radni dan i upala misica da kako- tako dovedem svoj ormar u red!
    Drzi mamu podalje od ormara, haha!
    Pusa!
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ReplyDelete

Post a Comment