PARFOIS kolekcija proljeće/ljeto 2015.Boho


Nova Parfois kolekcija proljeće/ ljeto 2015. prikazana je u živopisnom Maroku, kao savršenoj lokaciji za pripadnice nježnijeg spola koje modnu inspiraciju pronalaze u putovanjima. Kolekcija je obogaćena etničkim motivima, koji prikazuju paletu raznovrsnih detalja iz različitih kultura. Prirodni materijali, poput drva, špage ili kamena okosnica su ovog trenda, dok je paleta boja bazirana na zemljane tonove, koji dočaravaju toplinu i rustikalni ambijent Maroka.

Kolekcijom vladaju i pastelne boje, koje zadržavaju etničku auru, kroz predmete napravljene od brušene kože, s laserski izrezanim detaljima. Ova kombinacija predstavlja savršen spoj za moderne i trendi žene, koje vole jednostavne modne dodatke za svaki dan.


Marrakesh


Ni trend sezone, boho, nije zaobišao Parfois. Dio kolekcije posvećen je upravo printu i uzorcima koji slave hrabre žene. Ovaj trend naglašavaju i razne tehnike obrade i detalji, poput svilenih resica, špage, ručno rađenih detalja i prirodnih materijala. Boje koje dominiraju ovim dijelom kolekcije su žarke boje, poput narančaste, plave ili žute te neutralni tonovi, poput crne, bijele i bež. Ovaj je trend inspiriran gipsy okolinom, koja nas svaki put transportira na nova mjesta. 

U novoj kolekciji svoje će favorite moći pronaći i osobe koje preferiraju „sporty-chic“ izgled. Kombinacija resica, upečatljivih detalja i uzoraka unosi dašak elegancije u sportski izgled. Tehnike pletenja i materijali poput kože, kombinirane su sa svijetlim primarnim bojama i geometrijskim uzorcima. Upravo kroz upotrebu modernih i bogatih materijala dočarana je sofisticiranost nove Parfois kolekcije.

Powder PowerKako se vama sviđaju dodaci iz nove kolekcije?

Pusa,

M.Comments