Zagreb IN Style by Pompea event


Sinoć je održan Zagreb IN Style by Pompea event u klubu Ritam Grada !
Ja sam išla zajedno sa Marinom i super smo se provele...
Predstavljeno je puno mladih dizajnera i zanimljivih kolekcija, i zato vam donosim nekoliko slika
sa samog događanja :)Poznati i priznati frizeri Amela Pejković, Dino Škrtić i studio Pilus su bili zaduženi da predivne frizure poznatih modela dok se za make up pobrinuo tim Profokusa i Catrice make upa.

Sita Ahmić iz Dubrovnika pokazala je zbog čega je vole na širem ovom području  jer njene kreacije ne samo da su ženstvene već savršeno pristaju uz tijela modela, a upravo za njojm vlada velika zainteresiranost poznatih lica . 

Mlada Pola Križevac je najmlađa sudionica bila koja je predstavila na sebi svojstven način urbanu mladenačku kolekciju koju je upotpunila slatkim nakitom i vlastitoj izradi te tako najavila da još puno možemo očekivati od ove mlade umjetnice.


U daljnjem programu večeri nastupila je Petra Čutuk by ZASU koja je predstavila jedan usudimo se reći zaista poseban nakit koji je rađen od polu dragog kamenja, a svaki od njih ima svoju priču i energiju što ga čini posebnim. 

Talijanska Pompea je oduševila i ovog puta mnoge sa svojom kolekcijom "Taglia una Taglia" koja doslovno vizualno smanjuje za cijeli broj , a modeli su bili zaigrani tako da su iskreno i veselo donjeli njihovu misao na reviji.   

Alma Premerl Zoko by ALMA FASHION je bila dizajnerica koja je zatvorila večer ljepote i mode Zagreb IN Style za kojom je vladalo zaista veliko zanimanje jer predstavila je kolekciju za poslovnu i urbanu ženu koja uvijek izgleda ženstveno, zavodlivo i nevjerovatno seksi u svim kombinacijama.


Pusa,
M.

Comments