Pika BAG




Pozdrav svima!
Nekoliko postova prije najavila sam vam članak o divnoj djevojci Nikolini i njezinim Pika BAG-icama :)
Nikolina je bila toliko dobra pa je čak otišla samnom na kavu prošli tjedan i podjelila priču o njezinoj ljubavi prema torbicama i samom začetku brenda Pika BAG :)





( Uz torbicu ''Galaxy'', ovaj je meni jedan od najdražih modela :)


Ova mlada dizajnerica i veoma talentirana djevojka zove se Nikolina Knežević i odnedavno je diplomirala Likovnu umjetnost u Zagrebu. Svoj put počela je skoro prije godinu dana prvim lansiranjem torbica i njihovim predstavljam javnosti ! Kaže da je oduvijek voljela torbice, ali htjela je ukomponirati novu tehniku u samu izradu istih, pa je primjenila način savijanja plastificiranog papira ( pletenje ) i na taj način krenula izrađivati prava mala umjetnička djela, dok je ime Pika BAG zapravo izvedenica njezinog nadimka kojim je zovu prijatelji i najbliži !

Sam proces izrade torbice veoma je složen i nekad traje i do 3 tjedna. Od zamišljanja fotografije ili uzorka koji želi na torbici, do kompjuterske prilagodbe, i za kraj samo rezanje i pletenje tog papira do gotovog proizvoda !
Što se samog dizajna tiče, tu možemo naći svašta... Nikolinu inspiriraju stripovi, uzorci drveta, voće (jagode), cvijeće, shabby chic, čak i likovi iz disneyjevih crtića.







Nikolina kaže da joj je najveća podrška u tome što radi njezin dečko, koji ju inspirira i svom karijerom, te pomaže kad je to potrebno. On je također i fotograf i dizajner loga brenda Pika BAG .

Pikabagice, kako ih Nikolina zove, veoma su brzo pronašle svoju publiku i djevojke uživaju u svakom novom dizajnu i idejama, kojih ovoj mladoj djevojci skoro nikad ne fali !
Za budućnost najavljuje puno noviteta i zanimljivih proizvoda koji će nas oduševiti jednako kao i ovi do sada !
Ove godine brend Pika BAG slavi svoj prvi rođendan, pa je dizajnerica odlučila svoje kupce nagraditi velikim popustom ! Za više informacija pogledajte facebook stranicu :




Moram vam priznati da sam se ja provela odlično slušajući njezinu priču i jednostavno uživala ta 2 sata koliko smo provele zajedno !

Mislim da nam je svima nekad potrebna doza nečijeg uspjeha da bi i nas same motivirala da krenemo za nečim, i ne stajemo dok to ne ostvarimo. E pa upravo se to dogodilo i meni :)
Nakon kavice odlučile smo napraviti još nekoliko slika i nadam se da vam se sviđaju, hehehehe
Pokušale smo prezentirati njezine 2 torbe ''Air'' i ''Ouch'' !








Nadam se da vam se ove torbice sviđaju koliko i meni i zato što prije požurite na Pika BAG facebook stranicu i izaberite sebi najdraži model :)
Za kraj, Nikolini želim još jako puno uspjeha, zanimljivih i kreativnih ideja, zadovoljnih i sretnih kupaca!

I možda još koju kavicu u budućnosti !

<3






Comments

  1. Već znam za Pika torbice i genijalne su mi! Meni je najdraža ona s vintage ružicama, makar su mi odlične i ove dvije koje su tvoj favorit.

    ReplyDelete
  2. Odlicne torbe, neobicne i bas lijepe :D

    ReplyDelete
  3. Ove torbice su tako prekrasno originalne :). Nisam pre čula za brand i hvala ti za zaista divan i temeljan post ^.^

    ReplyDelete
  4. Drago mi je onda da sam te sada upoznala sa njima :)

    ugodan dan...

    ReplyDelete

Post a Comment