Sleeve Patches

Hey blog :)
Još jedan divan dan je pred nama, ili iza nas, hehehe... ja kuham ručak jer me trbuh lagano izdaje, a i Lily je nemirna, i ona čeka svoju porciju ! I današnji sam dan provela vani, na kavi, pa onda u pranju veša... idealno da bude suh do večeri ! Također, moram se primiti i posla... izvještaji sa prakse me čekaju... grrrr :)
Jučer sam uspjela prošetati nove tenisice i obožavam ih... iako inaće nisam fan tenisica, rađe nosim sandale ili balerinke, mislim da ću ove doslovno podrapati od nošenja kroz ovo ljeto !

Također, planirala sam napraviti članak ovih dana o haljinama za maturalnu, znam da se približava, a puno cura još nije našlo što im se sviđa, tako da očekujte članak sutra ;))











:)







Pusa najveća !

M.





Comments

  1. Great outfit. I really love how u pair those pieces.

    xx.

    ReplyDelete
  2. i ja sam te gledala, ali mi je malo previše i te zakovice naprijed sad kad ih na tebi vidim ja sam više ljubitelj minimalizma ali uzorci me kao ovaj nekad stvarno obore s nogu.
    sviđa mi se cjelokupni izgleda na tebi.
    stavila bih ti svijetliju ili tamniju boju kose možda





    http://babylovesfashion.blogspot.com/2013/04/protekla-dva-fashion-week-u-zagrebu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, nemoj mi pliz predlagat promjenu boje kose, jer sam položila prisegu sama sebi da nema više farbanja, hehehehe... kosa samo što mi ne otpadne, pa nek izgleda kak izgleda, samo da ju imam :)))

      pusa

      Delete
  3. Divna ti je kosa i majica :D

    Moj nail polish blog nails-and-more.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment