Perwoll Fashion hr. DAY 4

Evo napokon i post o zadnjoj večer Perwoll Fashion hr-a. Svi znate da na trećem danu nisam bila zbog nekih obaveza, ali zato zadnju večer nisam propustila... i drago mi je da nisam.
Na revije sam išla sa bratovom curom Monikom, i super smo se provele <3
Prva na redu je bila Ana Marija Ricov i vjerujte mi da sam poželjela svaki komad odjeće iz kolekcije... predivne plavo tirkizne boje, posebni materijali.. užasno me podsjetilo na materijale od ronilačkih odjela, ali u prepozitivnom smislu... divne haljine, krojevi... cifovi raspoređeni savršeno... ma nemam riječi, sve pohvale !
Zatim je na redu bio našš divni Aleksandar Žarevac... ajme, obožavam ovog dečka... nekad imam feeling da sam mu ja davala prijedloge za kolekcije, hehehehe... rock&roll chic... divlje frizure, marte ( da, opet nam se vraćaju )... ali najbolje od svega... pletiva i veste na reviji su me ostavile bez daha... i muške i ženske... opet jedno veliko oduševljenje <3
Također, zadnju večer bilo je gostovanje srpske dizajnerice Jovane Marković... prvo što mi je palo u oko bile su frizure... poznatije ''julija timošenko'' frizure... nemate pojma koliko sam je puta ja nosila dok sam bila plava i imala dulju kosu.. frizura vas učini toliko ženstvenom i cool.. ma definitivno isprobajte !
Jovanina kolekcija mene je inspririrala na Rusiju, i cijeli neki rusko vojnički stil.. predivno! Haljine sa kragnama, uski krojevi, veliki remeni ... divota !!!
I zadnja ( pošto na reviji Ivice Klarića nismo ostale ) bila je Branka Donassy. Moram priznati da ovu dizajnericu iznimno cijenim, njeni materijali su odlični, linije jasne, i uvijek je prepoznatljivog stila... iako se meni osobno to ne sviđa, tj. nebi nikad za sebe nešto od toga izabrala, kolekcija je bila super za pogledat!

Ok, sad tek vidim koliko sam se raspisala, hehehehe... ali zadnja večer je definitivno bila u mom stilu <3
Nisam uopće slikala reviju ( falili su mi moj dečki, hehehe ) ali zato na kraju pogledajte video ! OBAVEZNO <3

Za kraj, puno hvala  STORY.HR- u
na ovoj divnoj prilici....


Velika pusa,
i uživajte u videu <3
Comments