Kako nositi ŠILTERICU

Pozdrav ljudi :)
Evo kao što sam obećala, kratki članak o tome kako iskombinirati šilterice ( s ravnim šiltom ) i nositi ih u sportskoj i malo ušminkanijoj varijanti ! Kod nas u dućane još nisu stigle, barem ja nisam vidjela neku ponudu, ali našla sam ove dvije iz Tally Weijla i mislim da su odlične kao uzorak !
Pa krenimo :



Stiže nam toplije godišnje doba, pa mislim da je vrijeme da svi izvučemo kratke traper hlaćice iz ormara.. pa makar ih morali nosit na najlonke, hehehe..
Ova kapa '' i <3 moustache '' idealna je za kombiniranje s nekom vesticom u jednostavnijoj boji, kratkim traper hlaćicama, platnenim visokim tenisicama ( starke su idealne ), i naravno zlatni nakit :)

Kapa- Tally Weijl 
Vesta- Tally Weijl
Hlaće- Tally Weijl
Tenisice- H&M
Prsteni- Bershka




Za malo ušminkaniji stil odaberite jednobojnu kapu... zatim košulju koju svi imate u ormaru... izlizane uske traperice ( može i one šire 'boyfriend' ), salonke na petu, a crveni ruž i nakit neka dodatno podignu cijeli look :) Također, preko toga možete nabaciti i neku fora baseball jaknicu... puni su ih dućani...

Kapa- Tally Weijl
Ogrlica- H&M
Salonke- Zara
Traperice- H&M
Košulja- H&M



Imajte na umu da su svi proizvodi ovdje jeftiniji i dostupni većini, znate i sami da nevolim pisati i nuditi skuplje stvari, hehehe ( nažalost takvo je vrijeme )
Budite odvažne i uzmite šiltericu od brata, dečka, prijatelja i ' isfurajte ' ju na vama osobit način <3


Velika pusa,

Matea



Comments