Hello snow, again !

Hey blog :)
Evo ja pijem jutarnju kavu i čitam mailove.. nema boljeg početka dana.. osim kad pogledaš kroz prozor i skužiš da je snijeg opet tu... damn! Taman se otopio i sad opet... mrzim ga !!!
Danas imam dosta posla doma, tak da mislim da ću bit u kući cijeli dan... i malo se knjige primit... hehehe, samo da se ne naprežem preveć, jer sam opet počela vježbat i doslovno me sve boli.. hehehe...
Mislila sam čak jedan post posvetit mom vježbanju, jer je stvarno praktično za kod kuće, a i zanima me jel vi šta vježbate, hehehe, pogotovo nakon blagdana ?? :)

Vrijeme tak brzo prolazi, već je sredina 1 mj.. a toliko tog sam si odlučila za ovu godinu, nije da fali motivacije ili nećeg drugog, nego uvijek tog vremena, hehehe... uvijek bi sve htjela u jednom danu...:)
Ajde polako Matea :)

Idem sad uživat u kavi dalje i primit se posla :)

Volim vas puno


Comments

 1. Super je ideja za post o vježbanju! Ja inače trčim po šumama i gorama, ali kako je vrijeme užas, onda plešem doma, zumba fitness! Ilina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zumba!!! Savršeno, to si planiram probat već dulje vrijeme... sad znam zakaj tak dobro zgledaš :)

   pusaa

   Delete
 2. Ja svaki treći dan provedem 15 dosadnih minuta na Orbitreku. I onda malo trbušnjaka. Ali nekako sve rijeđe i rijeđe..

  ReplyDelete
 3. Beautiful ! Love that outfit !

  xoxo

  ReplyDelete
 4. Excellent post. I am facing many of these issues as well.

  .

  Look into my web site :: tao of badass

  ReplyDelete

Post a Comment