Who are you, to judge me

Hey blog :)
Evo pišem ti iz kreveta iz kojeg nikako da se izvučem ! Lily spava pored mene , a ja bih trebala pod tuš pa onda van... ali čim se sjetim kako je zima... brrrr... ma mogu ja to !!! :)
Uglavnom ovih dana nisam radila ništa... lagano se pripremam za kolokvij idući tjedan, a i brojim dane do Božića i Nove Godine. Iskreno vam moram reći, da ove godine baš ništa ne očekujem od tog svega. Ali baš ništa!!!
Prvi put da se uopće ne veselim i da mi je svejedno kako ću provesti ta dva dana...  ljudi koje najviše želim da budu tu, neće biti... jedni zato što je sudbina tak htjela, a drugi zato što su sami tako izabrali...
Ali nema veze... što te ne ubije, to te ojača... i tako u krug kroz cijeli život :))

Nadam se da ste vi u boljem raspoloženju i da svoje već imate isplanirano... :)))
















Pusaaa,
M.

Comments

  1. Psić ti je presladak, ja trenutno nagovaram svoje da uzmemo jedno štene maltezera koje nam je poznanica ponudila! Što se tiče quota, pronalazim se u njemu. Rock on!

    ReplyDelete
  2. Miska nemoj mi biti tuzna, ni kod mene nije nista bolje. Zivim u tudem svijetu za Bozic necu biti sa svojim sekama ali zato cu biti sa svojim muzicem, koji mi je stvarno sve na svijetu. Neopisivo sam sretna sto ga imam jer da njega nema tko zna di bi bila!!! Tako da gledaj uvijek ono pozitivno a negativne stvari zanemari...
    bubim teeee i Lily naravno <3

    ReplyDelete
  3. cute dog! would you like to follow each other? let me know!

    ReplyDelete

Post a Comment