Večer...

Veliki pozdrav svima... :)
Evo danas je baš bio kaos dan za mene, od ranog jutra potraga za materijalima za torbu... ali i za neke haljinice koje si planiram sašiti :) Idući ponedjeljak imam ispit i to je zadnje prije mora... Danijel isto radi još 3 smjene pa na godišnji...
Večeras nisam nigdje išla, zavukla sam se sad u krevet s Lily ( maloprije smo bile vani u šetnji i jele smo ), a sad ćemo gledat novu epizodu The Bachelorette koja je snimana u Dubrovniku.... Ali Lily je već napola zaspala, hahaha, morat ću gledat sama !




( ajme obožavam ovu crno-bijelu deku... savršeno mekana, i savršeno paše uz sve u stanu, hehe )




Joj kad bi je mogla obuć i u ovakvu piđamu, hehehe... ma pretjerujem sad već... :)





Sutra vam obećajem jedan outfit post, stvarno nisam dugo... :)
I nadam se da i vi provodite ugodnu večer...

Pusaaa

Comments

  1. Upravo si mi otkrila podatak da se Bachelorette snimala u mom gradu, pa ne mogu vjerovati. Nisam fan tog showa ali to je svejedno cool. :) Cuko ti je presladak, kao i pletenica. :)
    Kiss :*

    ReplyDelete
  2. vidi se da je dekica mekana, vjeruj mi ja sam luda za tako neodoljivim dekicama.Miska mala kako sjatko pajki :)) ti si mi kao i uvijek predivna!!
    heheheh preslatka pidamica.Ja imam trenirku za Leny roza boje,naravno :)) imam rajf i brdo slatkih ogrlica. Jedva cekam da odem u njemacku pa da joj kupim jos punoooo slatkih krpica :)))
    mokicccc

    ReplyDelete

Post a Comment