Četvrtak...

Lijepi pozdrav svima...
Evo ja sam se vratila nakon ovih par najtužnijih dana u životu...
Jučer sam pokopala svoju najbolju prijateljicu i njezinog dečka... Neznam šta da kažem... Jedva se držim, trebat će mi još jako puno vremena dok shvatim da je nema, ali jedna sitnica me tješi... znam da ju Ivan gore čuva, isto kao što je meni obećao kada sam ga prvi puta upoznala...
Meni i dečku je jako teško, puno je lakše kad su svi ostali prijatelji uz nas, ovim im putem i zahvaljujem na svemu... Jer ipak su Ivan i Stephanie trebali biti naši kumovi na svadbi, o tome smo i pričali kada smo se zadnji put vidjeli s njima.. ali valjda je tako trebalo biti !


Idući tjedan ću staviti nove postove i ostale stvari... ofarbala sam se u Ombre, sama naravno kod kuće, ispalo je odlično, svima se sviđa, pa ću stavit post i o tome..


Ovu mi je ogrlicu donio brat od moje najbolje prijateljice, htio je da to zadržim kao uspomenu na nju.
Ogrlica je prekrasna i znam da bi ona htjela da ju imam... <3Ogrlica je predivna, i doslovno se sjećam svakog puta kada ju je ona nosila...
Seka volim te najviše na svijetu i znam da ćeš uvijek biti pored mene <3

Comments

 1. Ajme, jako mi je žao :( Drži se!
  <3

  ReplyDelete
 2. Ju :((((
  Sokirao me je ovaj post.

  Neka pocivaju u miru! Drzi se!!!

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Bez rijeci sam i jako mi je žao :(( uff.. drzi se!!!

  ReplyDelete
 5. Thousands of new evening dresses, modern wedding dresses, cheap wedding dresses and more on sale at are waiting for you to buy, click now and buy your stunning dresses, angelgown ANGEL GOWN.CO.UK reviews high quality, fast delivery!

  ReplyDelete

Post a Comment